Wat zeggen onze leerlingen
De cursisten zelf aan het woord!
Een Rit vol Succes!

Een Rit vol Succes!

πŸŽ‰πŸš—πŸŒŸ “Een Rit vol Succes: Justin Perna Geslaagd bij Autorijschool Succes op Weg!” πŸŒŸπŸš—πŸŽ‰
Hoera! Het is gelukt! Justin Perna heeft zijn rijexamen bij Autorijschool Succes op Weg in één keer gehaald! πŸŽ‰πŸš—πŸŒŸ
Gefeliciteerd, Justin! πŸŽ‰ Wat een geweldige prestatie! Jouw vastberadenheid en toewijding hebben zich echt uitbetaald. πŸ™ŒπŸ‘ Het was een waar genoegen om je te begeleiden naar deze mijlpaal! πŸš—πŸ’¨
En laten we examinator Mark Groen niet vergeten! 🌟 Bedankt voor de leuke en gezellige rit, Mark. Het was fantastisch om je weer in mijn auto te hebben, na al die jaren sinds onze tijd in Haarlem! πŸ™οΈ
Justin, jouw reis op de weg begint nu pas echt! πŸš—πŸ’¨ Geniet van elke kilometer en maak talloze onvergetelijke herinneringen! 🌟

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Justin:
“Deze week heb ik mijn rijbewijs gehaald met dank aan Rogier. Door zijn goede begeleiding (die ik als erg aangenaam ervaarde) ik ben geslaagd voor zowel mijn tussentijds toets en praktijkexamen. Tijdens de lessen was het altijd erg gezellig in de auto, maar uiteraard lag de focus op het zelfstandig mee kunnen gaan in het verkeer Nogmaals dank Rogier!!!

 

Link naar review op Trustoo

YES, in één keer GESLAAGD!

YES, in één keer GESLAAGD!

Een ENORME felicitatie πŸŽ‰πŸš—πŸŽ‰ aan onze sterleerling Roland Borsboom (41 jaar jong) voor het behalen van zijn rijbewijs in één keer! πŸ₯³πŸ‘ De examinatrice was vol lof over zijn rijvaardigheden – een rit om echt trots op te zijn! 🌟 En om het feest compleet te maken, werden we na afloop verrast met overheerlijke gebakjes van Bakkerij Beerse! 🍰✨

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Roland:
“Top rijschool, waarbij de lessen, en dan daarbij ook de bijbehorende tips en tricks goed worden uitgelegd.

Zover ik mee heb gekregen krijgt ook elke leerling advies en les op maat, zodat waarschijnlijk iedereen zich er wel thuis kan voelen, of in elk geval zich goed thuis kan voelen in het verkeer.

Door de duidelijkheid, en eerlijkheid van Rogier ook in 1 keer geslaagd!”

 

Link naar review op Trustoo

Milian schittert opnieuw met succes!

Milian schittert opnieuw met succes!

πŸŽ‰πŸš—βœ¨ Milian Daam schittert opnieuw bij Autorijschool Succes op Weg! βœ¨πŸš—πŸŽ‰ Vandaag vieren we het feit dat Milian Daam met glans zijn rijbewijs heeft behaald in onze schakel lesauto, en dat ook nog eens in één keer! Deze prestatie weerspiegelt niet alleen zijn toewijding en vastberadenheid, maar getuigt ook van de kwaliteit van onze lesmethoden.
Het is een dubbele triomf voor Milian, want in januari slaagde hij al voor zijn automaat rijbewijs bij ons. Zijn veelzijdigheid en de consistentie van zijn succes onderstrepen de kernwaarden van onze rijschool: rijden met plezier en slagen met succes! Milian heeft dit motto met glans waargemaakt.
🌟 Als Autorijschool Succes op Weg zijn we ontzettend trots op Milian’s prestaties en feliciteren we hem van harte met dit fantastische resultaat! 🌟
Rijdend naar Succes met Linn!

Rijdend naar Succes met Linn!

πŸŽ‰πŸš— Woohoo! Linn, je hebt het geflikt! In één keer je rijbewijs binnen! 🌟 Die zaterdagochtendrit was gewoon top! Nu kun je lekker zelfstandig de weg op en binnenkort door naar dat schakelrijbewijs! πŸ’ͺ Veel veilige kilometers in het verschiet!

Iwan “E1-Ten” rocks!

Iwan “E1-Ten” rocks!

πŸŽ‰πŸš— Gefeliciteerd, Iwan a.k.a. E1 Ten van Gotcha! 🀟
Vandaag heb je je rijbewijs gehaald en dat verdient een groot applaus! πŸ‘
Bedankt voor de geweldige muziek en de heerlijke chocolade verrassingen voor mijn vrouw. 🎢🍫 Op naar meer succes op de weg, de tracks en daarbuiten! 🌟

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Iwan:
Alles werd duidelijk uitgelegd, de begeleiding was heel consequent, waardoor mijn zelfvertrouwen om in het verkeer deel te nemen met de les groeide. Dit ook omdat ik twee keer eerder gezakt ben voor mijn rij-examen waar ik een andere rijschool had. Al met al raad ik eenieder aan je autolessen te volgen bij “Succes op Weg”, dan weet je zeker dat je goed voorbereid je examen ingaat.

 

Link naar review: https://g.co/kgs/uK6MxaT

Norbert geslaagd, in één keer!

Norbert geslaagd, in één keer!

πŸŽ‰πŸš— Woohoo, Norbert Jez, het is je gelukt! πŸš—πŸŽ‰

Op deze stralende zaterdag de 13e januari mag je met trots zeggen dat je je rijbewijs in één keer hebt gehaald! πŸŒŸπŸ† Autorijschool Succes op Weg juicht van vreugde voor jouw geweldige prestatie! πŸ₯³πŸ‘

Norbert, vanaf nu heb jij de sleutels tot vrijheid in handen! πŸ—οΈπŸ›£οΈ Elke rit wordt een avontuur, en we hopen dat je ten volle geniet van de onafhankelijkheid en vrijheid op de weg. πŸŒˆπŸ’¨
Namens het hele team van Succes op Weg wensen we je ontelbare veilige kilometers en reizen vol plezier toe! πŸš—πŸ’– Laat die toekomstige wegen maar komen, Norbert! πŸŒπŸ‘

Gefeliciteerd en veel rijplezier! πŸš€πŸ₯³
Waar een wil is, is Succes op Weg!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Norbert:
“Rogier Pointl is een professional in het lesgeven in autorijden. Ik raad het iedereen aan!”

 

Link naar review: https://g.co/kgs/6fpGJhE

Goed begin van 2024 voor Milian!

Goed begin van 2024 voor Milian!

Hoera voor Milian! πŸŽ‰πŸ‘¨β€πŸŽ“ Het nieuwe jaar begint met een knaller, want jij bent de eerste geslaagde van 2024! πŸš€ Jouw toewijding en harde werk hebben geleid tot dit welverdiende succes, en we zijn enorm trots op je prestaties! 🌟 Op naar nieuwe avonturen en uitdagingen, want de wereld wacht op jou! πŸŒπŸ“šπŸ’ͺ

Sander Csurka in dichte mist.. Geslaagd!

Sander Csurka in dichte mist.. Geslaagd!

πŸŽ‰ GEFELICITEERD SANDER! πŸš—
Op een ietwat mistige dag in Alkmaar, heeft Sander Csurka met glans zijn rijbewijs behaald! πŸ‘πŸŒ«οΈ Wat een prestatie, Sander! Zelfs de dichte mist kon je niet stoppen. Je bleef cool en hield alles haarscherp in de gaten.🌟
Geniet van je nieuwe vrijheid op de weg, Sander, en we zijn er trots op dat we je hebben mogen begeleiden naar dit belangrijke moment in je leven. 🚦🎈

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Sander:
Ik kijk terug op een ontzettend leerzame en gezellige tijd. Rogier, bedankt voor deze periode die mij voor altijd bij blijft!

 

Link naar review: https://g.co/kgs/AU4E5jn

Jan Wilken Succesvol Geslaagd!

Jan Wilken Succesvol Geslaagd!

πŸŽ‰πŸš— Feest in de tent, want Jan Wilken heeft het geflikt! πŸš—πŸŽ‰ Jan Wilken heeft vandaag zijn praktijkexamen bij CBR Alkmaar met Autorijschool Succes op Weg gehaald, en we kunnen niet trotser zijn! πŸŒŸπŸ‘ Hij is nu klaar om de vrijheid van de open weg te omarmen en avonturen te beleven op vier wielen! πŸ›£οΈπŸŒˆ

Tweeling beiden in één keer geslaagd!

Tweeling beiden in één keer geslaagd!

Succes op Weg viert de prestatie van deze tweeling, Jamie en Lotus van Damme, die beide hun rijbewijs in één keer hebben behaald! πŸ†
Dit is een indrukwekkende prestatie waar jullie absoluut trots op mogen zijn. πŸŽ‰ We wensen jullie een toekomst vol veilige en plezierige kilometers op de weg toe. πŸ›£οΈ

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Lotus:
Zeker aan te raden! Ik heb een hele fijne rij opleiding gehad met een relaxte instructeur en een veilig gevoel in de auto. Bij Rogier ook in 1 keer geslaagd, evenals mijn broertje!

 

Link naar review: https://g.co/kgs/WQFfx9d

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Jamie:
Top rijschool alles werd goed en duidelijk overgebracht van mijn goede en verbeterpunten tijdens de rijlessen. Alles was goed geregeld met de beste rij tijden en uren ik heb nul klachten naar de rijschool. Samen met mijn zus in 1 x geslaagd.

 

Link naar review: https://g.co/kgs/KJpy3mC

Succesvol geslaagd in de Automaat!

Succesvol geslaagd in de Automaat!

Een daverend applaus en een feestelijke toeter voor onze stralende ster, Daisy van Tienderen! πŸŒŸπŸŽ“ Onder de vlag van Autorijschool Succes op Weg heeft ze met vlag en wimpel haar autorijbewijs behaald. Maar dat is nog niet alles… πŸ₯³ Dit was het allereerste examen in onze splinternieuwe automaat lesauto! πŸ†•πŸš˜

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Daisy:
Hele fijne rijschool, ik heb ontzettend veel kunnen leren en met een heel fijn gevoel de lessen kunnen volgen, ontzettend leuke en hele fijne rijinstructeur, zeker een aanrader!!πŸ˜ƒπŸš˜

 

Link naar review: https://g.co/kgs/tFvBGP5

Geslaagd met Succes op Weg!

Geslaagd met Succes op Weg!

πŸŽŠπŸš— Dubbel feest op de weg! πŸš—πŸŽŠ
Een luide claxon en een welverdiende pluim voor onze geweldige vriend, Elroy Tuijnman! πŸŒŸπŸŽ“ Met een vlotte en vlekkeloze rit heeft hij zijn rijbewijs in één keer bemachtigd. Wat een prestatie! πŸ₯³πŸ†
Elroy, jouw doorzettingsvermogen en inzet hebben geleid tot dit fantastische resultaat. πŸŒŸπŸ›£οΈ Je hebt bewezen dat de weg naar succes vol zit met mooie avonturen, en dat geldt zowel voor het rijden als voor het leven zelf! 🌈πŸ’ͺ
Laten we allemaal even pauzeren om Elroy van harte te feliciteren met deze mijlpaal. πŸŽˆπŸŽ‰ Jouw succesverhaal herinnert ons eraan dat met vastberadenheid en een positieve geest alles mogelijk is. πŸš—πŸ’¨
Elroy, moge jouw toekomstige ritten vol plezier en veiligheid zijn. Blijf genieten van elke kilometer op de weg en herinner je altijd de vaardigheden die je hebt opgedaan bij Autorijschool Succes op Weg. 🚘🌟

Dank je voor alles, fijne rijlessen!

Dank je voor alles, fijne rijlessen!

Wow, Devon! Wat een rit! πŸš—πŸ’¨ Met twee examinatoren in de auto hield jij je cool en zette je een rit neer die echt indruk maakte. Ze noemden het zelfs een “hele mooie rit”! En guess what? Je bent in één keer geslaagd! πŸŽ‰ Ik ben ontzettend trots op je! Nu kun je vol vertrouwen de weg op en genieten van heel wat veilige kilometers. Maar eerlijk, ik maak me geen zorgen, jij hebt dit helemaal onder de knie!

Voor mij als instructeur is dit een dag om te juichen! Niet alleen ben jij in één keer geslaagd, maar je hebt ook nog eens mijn oude record verbroken! 15 leerlingen op rij geslaagd, en jij bent nummer 16! 🌟 Op naar nog meer successen! πŸ₯³

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Devon:
“Iets perfect noemen zou ik zelf niet zo snel doen, maar de rijlessen van Rogier wel. Door de vele ervaring die hij heeft ziet hij al snel de dingen die goed of fout gaan waardoor je erg veel en op een leuke, leerzame en goede manier leert. Er hangt dan ook altijd een gezellige sfeer in de auto.

Alle ins en outs van het lesgeven zijn ook bekend bij Rogier, hierdoor weet bij elke situatie een goed overzicht te geven en zal het dan ook snel duidelijk worden.

Ook kunnen er natuurlijk zenuwen ontstaan tijdens de lessen, maar Rogier weet dit erg goed op te pakken en zal je dan ook snel op je gemak stellen.

Wat ik persoonlijk ook erg fijn vind is dat Rogier na ongeveer drie lessen door zijn ervaring ziet hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn, hierdoor heb je een punt om naar toe te werken voor het halen van je rijbewijs.

Kortom heb ik tijdens de rijlessen altijd met plezier mogen rijden, en ben ook in één keer geslaag dankzij de perfecte lessen van Rogier. Ik zou Succes op weg dan ook zeker aan iedereen aanraden als rijschool!”

 

Link naar review op Trustoo

In 1x geslaagd dankzij Succes op Weg!

In 1x geslaagd dankzij Succes op Weg!

Dean, wat een held ben jij! πŸŽ‰ In één keer geslaagd, net zoals ik had verwacht! Maar eerlijk is eerlijk, de spanning liep hoger op dan verwacht met die extra examinator in de auto, waardoor ik (jammer genoeg) niet mee mocht rijden. Maar wat ben ik trots dat jij gewoon je ding hebt gedaan, precies zoals je hebt geleerd. En nu? Nu mag je dat felbegeerde rijbewijs gaan aanvragen! πŸš—πŸ’¨ Ik wens je ontzettend veel veilige kilometers toe! Geniet ervan! 🌟

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Dean:
“Super gezellige lessen en vooral leerzame lessen gehad en een hele fijne manier van les geven. Rogier blijft altijd rustig en dus voel je je erg op je gemak dus zeker een aanrader!!”

 

Link naar review: https://g.co/kgs/shMnhYS

Good combi: talent&top rijleraar!

Good combi: talent&top rijleraar!

Pien van der Linden, 18 jaar

Rogier is zeer resultaat gericht met focus op het talent/kunnen van de leerling – geen stress maar rustige manier van aanpak naar de afrij datum waarin Pien met vol vertrouwenΒ en zonder zenuwen aan begon!

Groetjes, Karen Blanken (moeder van Pien)

Succes op weg gegarandeerd!

Succes op weg gegarandeerd!

Lars Dedding, 20 jaar

Succes op Weg gegarandeerd bij Succes op Weg!
Ik heb de rijlessen als bijzonder prettig ervaren, bedankt voor alles Rogier. Dankzij jou alles in 1x gehaald, top!

MVG, Lars Dedding (Vogelenzang)

Duurde even, dan heb je ook wat!

Duurde even, dan heb je ook wat!

Yorick Tromp, 34 jaar

Ik ben eindelijk geslaagd! Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat πŸ˜‰ Vanaf nu kan ik lekker in onze Saab gaan rijden, dank voor al je lessen en laten we contact houden Rogier! Het was altijd heel gezellig met jou in de auto.

Hele vriendelijke groet, Yorick Tromp (Haarlem)

Goed advies = GESLAAGD!

Goed advies = GESLAAGD!

Anouk Blom, 18 jaar

Ik heb nog zes lessen buiten mijn pakket gereden op jouw aanraden, gelukkig maar, want daardoor ben ik wel in een keer geslaagd en uiteindelijk goedkoper uit! Dank je voor de goede lessen en adviezen!

Groetjes, Anouk Blom (Haarlem)

GIRL-POWER!  ;-)

GIRL-POWER! πŸ˜‰

Esmee Pel, 24 jaar

Dank je voor de relaxde lessen, erg fijn dat je mij van mijn angst m.b.t. het verkeer af hebt weten te helpen, topper ben je! en nu lekker karren in ons Peugeotje samen met Jasper πŸ˜‰

Grroetjes, Esmee Pel (Zandvoort)

Net als mijn broer in 1X :-)

Net als mijn broer in 1X πŸ™‚

Niels Jonkers, 19 jaar

Oke, ik had 5 lessen meer nodig dan mijn broer Wouter, maar ben net als hij in 1x geslaagd, mede dankzij jouw goede lessen! We gaan binnenkort eens met z’n drieΓ«n darten, 180! πŸ˜‰

Groetjes en tot snel, Niels Jonkers (Bloemendaal)

Net zoals mijn zus in 1x geslaagd!

Net zoals mijn zus in 1x geslaagd!

Nathalie Janssen, 18 jaar

Mijn zus Judith was een paar jaar eerder al bij jou voor haar rijopleiding en vond het erg prettig, zeker ook omdat ze maar weinig lessen nodig had en in 1x is geslaagd. Ik had nog minder lessen nodig, hahaha!

Groetjes van Nathalie Janssen (Heemstede)

In een keer slagen, doen we gewoon!

In een keer slagen, doen we gewoon!

Dominique van Leeuwen, 18 jaar

Twintig lesjes, in een keer slagen, doen we gewoon even joh! No Problem en nu mijn studie vervolgen op de hogere hotelschool in Maastricht πŸ˜‰

Groetjes, Do van Leeuwen (Heemstede)

Natuurlijk in een keer geslaagd! ;-)

Natuurlijk in een keer geslaagd! πŸ˜‰

Rebecca Bloemzaad, 24 jaar

Als modefotograaf moet ik mijzelf natuurlijk wel goed kunnen verplaatsen, dus heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Autorijschool Succes op Weg. Rogier is een bekende van mijn ouders, ik heb de lessen als zeer plezierig ervaren, aanrader!

Groetjes, Rebecca Bloemzaad (IJmuiden)

Ik ben autorijden leuk gaan vinden!

Ik ben autorijden leuk gaan vinden!

Femke Buining, 22 jaar

Ik vond autorijden eigenlijk helemaal niet leuk. Naarmate de opleiding vorderde begon ik er zowaar steeds meer plezier in te krijgen, fijn dat je mij die ruimte hebt gegeven Rogier, je bent een hele fijne rijinstructeur.

MvG, Femke Buining (Santpoort)

Hoppa, makkie, geslaagd!

Hoppa, makkie, geslaagd!

Gert Rothert, 17 jaar

IK moet zeggen, ik heb een onwijs leuke tijd gehad in de auto met Rogier, ik was een natuurtalent zei hij. Dat blijkt, de examinator noemde het een hele mooie rit, dank u! πŸ˜‰

Groetjes, Gert Rothert (Hoofddorp)

Prettige Rijschool

Prettige Rijschool

Aileen Balm, 17 jaar

Ik heb alle rijlessen als zeer prettig ervaren en ga nu met veel vertrouwen de weg op! Bedankt voor alle lessen!

Groetjes, Aileen alm (Overveen)

Nooit gedacht, toch gelijk gehaald!

Nooit gedacht, toch gelijk gehaald!

Lars Bults, 19 jaar

Nooit gedacht dat ik mijn rijbewijs zou kunnen halen, door Rogier heb ik het zelfs in 1x gehaald, ongelooflijk! Dank je voor het geven van zelfvertrouwen Rogier, ik schreeuw het van de daken: JIJ BENT DE BESTE!

We spreken elkaar, Lars Bults (Bloemendaal)

Kadootje! in 1x voor mijn 21e ;-)

Kadootje! in 1x voor mijn 21e πŸ˜‰

Sherry Dodoo, 20 jaar

Een paar dagen voor mijn 21e verjaardag ben ik in 1x geslaagd, wat fijn!!! op mijn verjaardag mijn rijbewijs ophalen en lekker gaan autorijden met mijn vriend. Dank je voor alles Rogier!

Groetjes en liefs, Sherry Dodoo (Hoofddorp)

Top rijschool, aanrader!

Top rijschool, aanrader!

Yared Negatu, 17 jaar

Ik heb de lessen van Rogier van Autorijschool Succes op Weg als zeer prettig ervaren. Grappig dat ik u ook kon helpen door op uw 5-jaarlijkse examen mee te gaan als leerling, leuke ervaring!

We houden contact! Yared Negatu (Haarlem)

19 lessen en in 1x geslaagd!

19 lessen en in 1x geslaagd!

Isabel Rutgers, 17 jaar

Wat fijn! slechts 19 lessen nodig gehad en in 1x geslaagd, ik ben gewoon een natuurtalent, toch Rogier? πŸ˜‰ Nu mijn vriendinnen Virginia van Haga en Dominique van Leeuwen nog! Gaan we samen rijden πŸ™‚

Groetjes uit Heemstede, Isabel Rutgers (Heemstede)

Fietsen blijf ik doen hoor!

Fietsen blijf ik doen hoor!

Ditmar Dekker, 41 jaar

Na jaren fietsen en het autorijbewijs niet nodig te hebben gehad, leek het mij wel handig om deze eens te halen. Ik ben een perfectionist en dat zat me op mijn eerste examen dwars, gelukkig ben ik de tweede keer wel geslaagd. Dank voor de gezelligheid Rogier.

MVG, Ditmar Dekker (Heemstede)

Eindelijk mag ik autorijden!

Eindelijk mag ik autorijden!

Stefanie Hanibals, 36 jaar

Jij werd me aangeraden door mijn collega Dasha Zidar, geen woord te veel hoor! Fantastisch hoe jij mij van mijn rijangst af hebt gekregen, chapeau! en niet te vergeten alles in 1x gehaald, mooi πŸ˜‰

Groetjes, Stefanie (Hoofddorp/Maarssen)

Na mijn nichtjes ik ook in 1x!

Na mijn nichtjes ik ook in 1x!

Merle Timmermans, 18 jaar

Na mijn nichtjes Mireille en Suzanne Veen heb ik nu ook gelijk mijn rijbewijs bij jou gehaald. Het is genetisch bepaald, wij kunnen gewoon goed autorijden πŸ˜‰ Dank je voor alles Rogier!

Groetjes, Merle Timmermans (Heemstede)

Topperrrrrrrrrrr! in 1x geslaagd!

Topperrrrrrrrrrr! in 1x geslaagd!

Dwayne van Kol, 24 jaar

Hey buurman, fijn dat je mij hebt geholpen mijn rijbewijs te halen in 1x. ik zal je aan al mijn vrienden aanraden, helaas hebben de meeste hun rijbewijs al πŸ˜‰

Groetjes, Dwayne van Kol (Haarlem)

Op mijn verjaardag geslaagd!

Op mijn verjaardag geslaagd!

Judith van Bezu, 28 jaar

Op mijn 28e verjaardag in 1x geslaagd, wat een mooi kado πŸ™‚ Kon niet mooier! Jij ook bedankt voor dit kado Rogier, want door jou heb ik het maar mooi gehaald!

Groetjes, Judith van Bezu (Haarlem)

Dank u voor alles!

Dank u voor alles!

Henk van Herwaarde, 18 jaar

Dank u voor de fijne gestructureerde lessen. Ik heb de lessen als erg duidelijk ervaren en dit was voor mij echt nodig. Nogmaals mijn grote dank aan u.

Tot ziens, Henk van Herwaarde (Overveen)

Lekker hoor, alles gelijk gehaald!

Lekker hoor, alles gelijk gehaald!

Marle Starreveld, 23 jaar

Erg fijn om alles gelijk gehaald te hebben, hoe kan dat ook anders met jou als rijinstructeur πŸ˜‰ Ik heb genoten van je vriendelijke, gezellige, zelfs grappige lessen. Ik zal je aan al mijn vriendinnen aanraden πŸ˜‰

We zien elkaar vast nog wel! Marle Starreveld (Haarlem)

Niet in 1x, maar wel in 2x, HAHAHA!

Niet in 1x, maar wel in 2x, HAHAHA!

Carsten de Muynck, 31 jaar

Niet in 1x, maar wel in 2x! Eerste keer een faalangstexamen, daarna een gewoon herexamen en het ging super. Fijn dat ik nu voor mijn bedrijf Motuman ook eens wat verder kan door het rijbewijs! en jij? Jij bent een aanrader!

Groetjes, Carsten de Muynck (Haarlem)

Na veel pech toch gehaald!

Na veel pech toch gehaald!

Jasper van der Storm, 20 jaar

Na een hoop pech met het CBR (niet jouw schuld!) en in tegenstelling tot mijn broer Sebastiaan (in 1x geslaagd), had ik ‘m pas de 3e keer. Blij dat ik nooit meer bij het CBR hoef te zijn! Jij hebt in ieder geval al het mogelijke voor mij gedaan!

Tot ziens in Zandvoort, Jasper van der Storm (Zandvoort)

YEAHHHHH! ik mag de weg op!

YEAHHHHH! ik mag de weg op!

Fleur Sinkgraven, 18 jaar

YEAHHHH! Ik mag de weg op! Dank je voor de fijne lessen, je hebt mij echt over mijn angsten heen geholpen, zonder jou had ik het nooit gehaald! Dank je voor al je inzet en geduld πŸ˜‰

Groetjes, Fleur Sinkgraven (Haarlem)

Niet te geloven, in 1x nog wel!

Niet te geloven, in 1x nog wel!

Laurelin Middelkoop, 18 jaar

Niet te geloven, ik heb mijn rijbewijs gehaald… nog wel in 1x! Ik had het echt niet verwacht, dank je voor alles Rogier, jij gaf me het nodige zelfvertrouwen!

Groetjes, Laurelin Middelkoop (Haarlem)

Na mijn vriendin, ik ook in 1x!

Na mijn vriendin, ik ook in 1x!

Merijn ‘Pepijn’ de Steur, 27 jaar

In navolging van mijn vriendin Ronja, heb ik ook in 1x mijn rijbewijs bij jou gehaald, je bent geweldig! Dank voor alle fijne, gezellige lessen.

Groetjes, Merijn de Steur (Haarlem)

Got it!

Got it!

Niels Filmer, 31 jaar

Het werd maar eens tijd om mijn rijbewijs te halen, helaas de eerste keer gezakt, maar door de goede begeleiding van Rogier ging ik op mijn eerste herexamen vol zelfvertrouwen achter het stuur, resultaat: met vlag en wimpel geslaagd!

Bedankt voor alles! Niels Filmer (Haarlem)

Beter laat dan nooit, maar wel in 1x!

Beter laat dan nooit, maar wel in 1x!

Yusuf Bereket, 33 jaar

Erg fijn om met jou de rijopleiding te hebben doorlopen. Wat moest ik eraan wennen om weer les te volgen, maar je hebt me hier perfect bij geholpen! Niet te vergeten, ook in 1x geslaagd, bedankt voor alles πŸ™‚

Mvg, Yusuf Bereket (Haarlem)

JAJAJAJAJAAAAA rijbewijs is binnen!

JAJAJAJAJAAAAA rijbewijs is binnen!

Dion van den Berge, 17 jaar

DankjewelΒ Rogier, je lessen hebben echt geholpen en zonder je had ik het nooit zo snel goed kunnen leren. Je bent een topinstructeur en ik wil je echt samen met m’n pa uit de grond van m’n hart bedanken! En mensen, rijbewijs halen? Rijschool Succes Op Weg is een echte aanrader!

Groetjes, Dion van den Berge (Haarlem)

Shane on the road!

Shane on the road!

Shane Timmers, 19 jaar

Ik heb de lessen als heel relaxed en duidelijk ervaren, fijn ook dat ik in 1x geslaagd ben. Hele goede rijschool en Rogier is een hele fijne instructeur, aanrader!

Mazzeltjes, Shane Timmers (Haarlem)

Eindelijk na al die jaren!!!

Eindelijk na al die jaren!!!

Myrthe Tillemans, 43 jaar

Eindelijk heb ik mijn rijbewijs gehaald na al die jaren!
Nu kan ik eindelijk met mijn zoontje naar de Efteling πŸ˜‰
Onwijs bedankt voor alles Rogier, ik zal altijd aan je blijven denken!

Groetjes, Myrthe Tillemans (Haarlem)

Net zoals mijn zus in 1x!

Net zoals mijn zus in 1x!

Suzanne Veen, 17 jaar

Mijn zus Mireille heeft bij Rijschool Succes op Weg haar rijbewijs in 1x gehaald. Dan moest ik dat natuurlijk ook maar doen, ook ik heb alles in 1x gehaald, genetisch bepaald natuurlijk πŸ˜‰ Bedankt voor de leuke lessen Rogier!

Groetjes, Suzanne Veen (Heemstede)

1 woord…. TOP!!

1 woord…. TOP!!

Roy Proost, 20 jaar

Bedankt voor de plezierige en leerzame lessen. Altijd alle tijd genomen om alles goed uitleggen en in 1x geslaagd, met in één woord TOP!!
Bedankt voor alles Rogier !!

Groetjes, Roy Proost (Haarlem)

Yeah, alles in 1x gehaald!

Yeah, alles in 1x gehaald!

Claudia van Bakkum, 26 jaar

Yeah! Alles in 1x gehaald!
Bedankt voor alles Rogier, de lessen waren erg fijn en relaxed, precies wat ik nodig had! Mocht ik iemand weten die nog het rijbewijs moet halen dan zal ik jou zeker aanraden!

Groetjes, Claudia van Bakkum (Haarlem)

× Stel een vraag