🎉🚗🌟 “Een Rit vol Succes: Justin Perna Geslaagd bij Autorijschool Succes op Weg!” 🌟🚗🎉
Hoera! Het is gelukt! Justin Perna heeft zijn rijexamen bij Autorijschool Succes op Weg in één keer gehaald! 🎉🚗🌟
Gefeliciteerd, Justin! 🎉 Wat een geweldige prestatie! Jouw vastberadenheid en toewijding hebben zich echt uitbetaald. 🙌👏 Het was een waar genoegen om je te begeleiden naar deze mijlpaal! 🚗💨
En laten we examinator Mark Groen niet vergeten! 🌟 Bedankt voor de leuke en gezellige rit, Mark. Het was fantastisch om je weer in mijn auto te hebben, na al die jaren sinds onze tijd in Haarlem! 🏙️
Justin, jouw reis op de weg begint nu pas echt! 🚗💨 Geniet van elke kilometer en maak talloze onvergetelijke herinneringen! 🌟

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Justin:
“Deze week heb ik mijn rijbewijs gehaald met dank aan Rogier. Door zijn goede begeleiding (die ik als erg aangenaam ervaarde) ik ben geslaagd voor zowel mijn tussentijds toets en praktijkexamen. Tijdens de lessen was het altijd erg gezellig in de auto, maar uiteraard lag de focus op het zelfstandig mee kunnen gaan in het verkeer Nogmaals dank Rogier!!!

 

Link naar review op Trustoo

× Stel een vraag