Theorie-examen

Alles over je theorie-examen

Theoretische kennis van verkeer

Autorijden is leuk en het avontuur op de weg wacht op je! Om je rijbewijs te behalen, is het echter essentieel om ook het CBR theorie-examen met succes af te leggen. Het is sterk aan te raden om eerst je theorie te behalen voordat je begint met praktijklessen. Op die manier rijd je met meer vertrouwen, omdat je al bekend bent met de verkeersregels.

Niet iedereen vindt het behalen van de theorie even gemakkelijk. Sommigen ervaren er veel moeite mee en dit kan leiden tot vertraging voor het praktijkexamen. Dat is jammer en onnodig, aangezien er tegenwoordig genoeg hulpmiddelen beschikbaar zijn om je te ondersteunen bij het begrijpen van de verkeerstheorie.

Daarbij zullen degenen die hun theorie-examen hebben gehaald, bevestigen dat oefening het geheim is. Hoe meer je de stof bestudeert, des te logischer en begrijpelijker de verkeersregels worden.

Voor een uitstekende voorbereiding is de PlanGo Online Theorieopleiding sterk aan te raden. Hiermee kun je onbeperkt oefenen, zoveel en zo vaak als je wilt! De PlanGo Online Theorieopleiding is verkrijgbaar in de PlanGo Leerlingen-app voor slechts € 59,-.

PlanGo Leerlingen-app: Meer Inzicht en Gemak

Bij onze rijschool maken we gebruik van PlanGo, een geavanceerde digitale omgeving waar leerlingen én ouders toegang toe hebben. Deze alles-in-één app biedt een scala aan handige functies, waaronder lesplanning, vorderingenkaart, praktijklesvoorbereiding, facturatie en nog veel meer!

Met PlanGo kun je de app eenvoudig downloaden op je mobiel of tablet via de Play Store of de App Store. Voor degenen die liever via hun laptop inloggen, is er ook een handig online portaal beschikbaar. Zodra je je inschrijft, ontvang je automatisch een gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot PlanGo.

Succes op Weg werkt met PlanGo Leerlingen-app

PlanGo Online Theorieopleiding: Een Absolute Aanrader!

Ontdek de ongeëvenaarde PlanGo Online Theorieopleiding! Als aanvulling op de gratis PlanGo-app bieden we deze uitgebreide cursus aan voor slechts € 59,- om te activeren. Met dit bedrag krijg je onbeperkte toegang tot maar liefst 200 hoofdstukken lesmateriaal, 100 introductievideo’s, 334 deeltoetsen en kun je elf keer officiële CBR-oefenexamens toetsen.

Bereid je optimaal voor op je theorie-examen met de PlanGo Online Theorieopleiding en haal binnen no-time je rijbewijs!

Heb je een PlanGo Leerlingen-app account? Volg dan deze stappen:

PlanGo Online Theoriecursus kun je via de PlanGo Leerlingen-app aanschaffen.
Klik onderin op “Rijlessen” -> “Rijles- en examentegoed” -> “Pakket kopen”.
Selecteer de PlanGo Online Theoriecursus en klik op “Koop pakket”.
Betalen met iDeal en de cursus is direct beschikbaar in je app. Veel succes!

PlanGo Theoriecursus

Online Theorie opleiding

Wij bieden de mogelijkheid om online je theorie te leren, zodat je dit kan doen op elk moment van de dag zoals in de trein, op de bank of het toilet. Zo haal jij het maximale uit jezelf.

PlanGo Theoriecursus

Hoe werkt het?

Je download de PlanGo Leerling app op je mobiel of tablet in de Play Store of in de App Store. Of je logt in via onze website.

De cursus is verdeeld over een aantal hoofdstukken. Bekijk op je eigen tempo. Test je kennis door het maken van oefenvragen.

PlanGo Theoriecursus

Wat kun je verwachten?

Je zult onbeperkt toegang hebben tot het leerstof en oefen-examens. Het is altijd up-to-date.

Alle CBR onderdelen met examengerichte vragen die je nodig hebt om in 1-keer te kunnen slagen!

PlanGo Theoriecursus

Theoriecursus bestellen?

Bestellen van PlanGo Online Theoriecursus kan via de PlanGo Leerlingen-App.

De theoriecursus kost €59,-

Toegang tot de cursus is onbeperkt, dus zoveel en zo vaak oefenen als jij wilt!

× Stel een vraag