Theorie-examen
Alles over je theorie-examen

Leren autorijden is leuk. Lekker de weg op! Om je rijbewijs te halen, dien je echter ook het CBR theorie-examen te halen.

Niet iedereen vindt dit even gemakkelijk. Sommigen hebben er zelfs erg veel moeite mee en lopen daardoor vertraging op bij het afrijden. Dat is zonde en dat hoeft niet, want er zijn tegenwoordig genoeg middelen die je kunnen helpen bij het eigen maken van de verkeerstheorie.

Onze rijschool werkt met de online theorieopleiding van PlanGo, die je op je smartphone, tablet of laptop kunt installeren. De theorie bestaat uit 200 hoofdstukken lesstof, 100 introductievideo’s, 334 deeltoetsen en CBR oefenexamens.

Aangezien PlanGo tevens de app voor rijlesplanning, facturatie en de digitale leskaart is, maakt dit het mogelijk voor de rijinstructeur om een oogje in het zeil te houden op je theoretische kennis vorderingen, de spreekwoordelijke stok achter de deur.

Je kunt zo veel en overal oefenen! Daarbij zullen alle personen die voor hun theorie-examen zijn geslaagd, beamen dat het vooral een kwestie van doen is. Hoe meer je de stof bekijkt en analyseert, hoe logischer en begrijpelijker de verkeersregels worden.

Succes, je kan het!

Bekijk hier de CBR film over het theorie examen.

Vraag hier je proefles aan!

Voer je gegevens in en we nemen contact met je op.

5 + 6 =

Autorijschool Succes op Weg

06 10 340 350
info@succesopweg.nl
KvK: 51761351
BTW-ID: NL002087806B77
Bank: NL65 BUNQ 2038 4346 89