De Rijschool
Maak kennis met je toekomstige rijschool!

Lessen in een Volkswagen T-Roc met vele extra’s!

Bekroond met maximale veiligheidsscore van vijf Euro NCAP-sterren!

Bij veel rijscholen krijg je les in verschillende lesauto’s: bij Autorijschool Succes op Weg niet! Je krijgt bij ons altijd les in dezelfde lesauto van dezelfde instructeur, hierdoor hoef je niet opnieuw te wennen aan een andere auto of instructeur. Er is niets zo vervelend als opnieuw moeten wennen, dit gaat ten koste van je leerresultaat en kost jou dus geld door weggegooide tijd. Je instructeur rijdt altijd mee op je examens en het examen doe je in de voor jou bekende lesauto, dit geeft je rust en dus grotere kans om alles in een keer te halen.

Veiligheid staat voor ons bovenaan, om deze veiligheid te kunnen garanderen rijden wij met de nieuwste full-option Volkswagen T-Roc. Bovendien is deze lesauto uitgerust met alle toegestane hulpmiddelen, welke jou meer zicht, controle, zekerheid en dus vertrouwen zullen geven tijdens het autorijden. Deze lesauto is uitgerust met onder andere:

  • Bestuurdersstoel met lende steun (extra steun voor de onderrug)
  • Stoelverwarming (erg fijn in de winter, maar ook goed voor een gevoelige rug)
  • Zeven airbags voor totale bescherming (o.a. zij-, gordijn- en raamairbags)
  • Dual zone airconditioning (bepaal je eigen ideale en aangename temperatuur)
  • Extra groot navigatiescherm (duidelijker af te lezen en dus meer gemak)
  • Parkeersensoren rondom (altijd weten welke afstand je nog hebt)
  • Automatische parkeerrem (hellingproef was nog nooit zo makkelijk)
  • Achteruitrijcamera (geeft je meer zicht rondom en dus vertrouwen)

Maak kennis met je toekomstige instructeur!

Wij staan voor een hoogwaardige opleiding

Om zoveel mogelijk uit je rijlessen te halen is het belangrijk om elke keer les te krijgen van dezelfde rij-instructeur en in dezelfde lesauto. Niet alle rijscholen gaan hier even consequent mee om, vraag daar dus naar voor je je ergens inschrijft. Als je elke les opnieuw aan iemand of een nieuwe auto moet wennen, blijft er minder tijd over om te leren. En dat kost jou tijd en geld!

Bij Autorijschool Succes op Weg krijg je altijd les van dezelfde instructeur, hierdoor hoef je niet opnieuw te wennen. De manier van les geven en de instructeur zijn je immers al bekend en vertrouwd.

Rogier Pointl (49)
Categorie B instructeur, IBKI gecertificeerd,  BHV-gediplomeerd, Faalangst ADHD en Autisme gespecialiseerd. Tevens opleider van rijinstructeurs.

“Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken! Auto- en motorrijden doe ik al ruim 30 jaar met heel veel plezier. Al snel na het behalen van mijn rijbewijs heb ik diverse verhoogde rijvaardigheids rijopleidingen gevolgd. Door deze gevorderde rijopleidingen ‘voel’ ik fouten van andere verkeersdeelnemers aankomen; dit maakt het allemaal veel veiliger en dus ook leuker. Dat ga ik jou ook leren. Maar wat ik je ook wil meegeven in je rijopleiding is om vooral te genieten van het autorijden!”

Iedere leerling is anders en dat betekent, dat er voor iedere leerling een andere benadering gevraagd wordt. Hier heeft Rogier dan ook een goed gevoel voor ontwikkeld, hij vindt het erg belangrijk dat een leerling zich op zijn gemak voelt in de auto. Alleen zo kunnen optimale prestaties worden behaald!

“Wanneer mijn leerlingen slagen, slaag ikzelf ook, dat geeft een ontzettend goed gevoel!”

Wat zeggen leerlingen over de rijschool?

Lars Bults, 19 jaar, Bloemendaal

“Ik ben doorgaans een persoon die altijd kritisch is, en nooit een foutje zacht laat gaan. Normaal gesproken zou ik dan ook nooit een 5 sterren beoordeling geven, omdat dit impliceert dat deze rijschool perfect is. Van een perfecte rijschool verwacht je een goed voertuig en een ervaren en professionele rijinstructeur die je veel (constructieve) feedback geeft. En daarnaast je ook niet te veel belast, omdat deze respect heeft voor het leerproces, dat voor iedereen anders is.

Rogier, eigenaar van Succes op Weg, steeg ver boven deze verwachtingen uit. Niet alleen was hij erg professioneel en vakbekwaam, ook was hij een uitzonderlijk vriendelijke man waar je altijd mee over de meest uiteenlopende onderwerpen kon praten. Je kon er altijd op vertrouwen dat al je zwakke (en sterke!) punten werden benoemt. Hij geeft zijn lessen gestructureerd en zonder de kantjes er vanaf te lopen. Efficiënt, betrouwbaar en makkelijk in de omgang dus.

Ondanks dat ik alles behalve aanleg had voor autorijden, heb ik alles toch wel in 1x gehaald – en dit heb ik alles te danken aan Rogier van Autorijschool Succes op Weg.”  

Vraag hier je proefles aan!

Voer je gegevens in en we nemen contact met je op.

2 + 13 =

Autorijschool Succes op Weg

06 10 340 350
info@succesopweg.nl
KvK: 51761351
BTW-ID: NL002087806B77
Bank: NL65 BUNQ 2038 4346 89