Examenvideo’s CBR

Wat kun je verwachten van het examen?

Hoe gaan die examens eigenlijk? 

Hoe gaat het eigenlijk in zijn werk bij de CBR-examens? Bekijk hier de examenvideos als best mogelijke voorbereiding. Onderstaand vier examenvideos van het CBR, zodat je weet wat je kunt verwachten op het theorie-examen, de tussentijdse-toets, het praktijkexamen en een faalangstexamen. Geef jezelf de best mogelijke voorbereiding en bekijk deze filmpjes, dan weet je beter wat je kunt verwachten en kom je niet voor onnodige verrassingen te staan.

Meer tips & hints over je praktijk rijopleiding

Heb je binnenkort een CBR examen? Je kunt ook nog even op de pagina Tips & Hints kijken. Op deze pagina gaat het voornamelijk om examenvideos CBR, maar op de pagina over de diverse examens tref nog veel meer informatie aan met betrekking tot het theorie-examen, de tussentijdse-toets, het praktijkexamen, enzovoort. Doe hier je voordeel mee en kom goed voorbereid op je examen!

Meer tips & hints voor je theorieopleiding

Voor wat betreft je theorie-examen, denk hier niet te licht over en begin op tijd. Realiseer je dat je de kennis ook paraat moet hebben voor op je praktijkexamen, dus zorg ervoor dat je geen ’trucjes-cursus’ doet, want de kans is groot dat je daardoor op je praktijkexamen door de mand valt. Je moet de regels uit je hoofd kennen en tijdens het autorijden erover nadenken gaat altijd ten koste van de prestaties. Begin op tijd, oefen regelmatig en ook na het behalen van je theorie kan het zeker geen kwaad om af en toe alle verkeersborden nog eens te controleren, weet je nog wat ze betekenen? De PlanGo Online Theorieopleiding kun je onbeperkt gebruiken, ook na het behalen van je theorie! 

× Stel een vraag