Rijlessen

Efficiënte rijlessen met veel plezier!

Ontdek hoe onze rijlessen werken!

 

Gestructureerd, Efficiënt en Plezierig

Bij Succes op Weg zorgen we voor een rijopleiding die gestructureerd, efficiënt en bovenal plezierig is. Onze lessen zijn zorgvuldig opgebouwd, zodat je stap voor stap vertrouwd raakt met alle aspecten van het autorijden.

Leer op jouw tempo

Bij ons leer je op jouw eigen tempo. Onze lespakketten zijn volledig afgestemd op jouw behoeften. Kies het pakket dat het beste bij jou past en start direct jouw weg naar zelfstandig autorijden.

Start op 16½ jarige leeftijd

Vanaf de dag dat je 16½ jaar oud bent, ben je bij ons van harte welkom om aan jouw rijopleiding te beginnen. Wacht niet langer en zet de eerste stappen richting jouw rijbewijs!

Gemakkelijk overstappen

Heb je al rijlessen bij een andere rijschool gehad? Geen probleem! Ontdek hoe moeiteloos het is om over te stappen naar Succes op Weg en bouw verder aan jouw vaardigheden.

Wij geloven in efficiënt leren met veel plezier! Schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles en ervaar het zelf. Jouw succesvolle rijavontuur begint hier!

De Rijlessen
De Rijlessen bij Rijschool Succes op Weg

Iedereen een persoonlijk lesplan

We vinden het belangrijk dat we je rijopleiding goed opgebouwd indelen, zodat je alles stap voor stap kan aanleren. Iedere leerling is anders, daarom is de werkwijze voor de rijlessen bij onze rijschool voor iedere leerling net even anders. We stellen dan ook voor iedereen een persoonlijk leerplan op, passend bij jouw leergang. Alleen dan zijn efficiënte rijlessen met veel plezier mogelijk!

De verschillende fasen in de rijopleiding:

  1. Voertuigbediening en voertuigbeheersing
  2. Verkeerssituaties
  3. Bijzondere verrichtingen
  4. Verkeersinzicht en ervaring
Het Lespakket
De lespakketten maatwerk bij Rijschool Succes op Weg

Welk rijlespakket past bij mij?

Succes op Weg heeft één duidelijk doel: je helpen veilig, deskundig, plezierig en voordelig je rijbewijs te helpen halen. Wij bieden een rijlespakket dat precies aansluit op je wensen. We beginnen met een introductieles, waarin we bekijken hoeveel lessen je nodig hebt. Daaruit volgt ons advies voor een lespakket en een indicatie voor de datum van je praktijkexamen.

Verschillende type leerlingen:

  • Snel-lerende leerling: meestal 30~40 uur rijles
  • Gemiddelde leerling: meestal 40~45 uur rijles
  • Traag-lerende leerling:  meestal 45~55 uur rijles
  • Faalangstige leerling: +/- 50 uur rijles (soms meer)
Lessen vanaf 16½ jaar
2toDrive Lessen vanaf 16½ jaar!

Rijlessen vanaf 16½ jaar oud

Door de “2toDrive” regeling kun je al vanaf de leeftijd van 16½ jaar beginnen met rijlessen. Vanaf je 17e verjaardag mag je rijexamen doen. Ben je geslaagd voor je rijbewijs? Dan mag je de weg op, tot je 18e onder begeleiding van door jou zelf gekozen coach(es).

De Overstapservice
Andere Richtingen

Ontevreden over je huidige rijschool?

Heb je geen plezier meer in je rijlessen, bijvoorbeeld omdat je les vaak op het laatste moment wordt afgezegd, de instructeur z’n goede humeur weer heeft thuisgelaten of de lesauto het begeeft? Dat heeft nadelen voor jou, dus stap vandaag nog over!

× Stel een vraag