Een geweldige shout-out naar Bastian Kelders! 🥳👏 Wat een fantastische prestatie om je rijbewijs in één keer te behalen bij het CBR in Alkmaar! 🌟🚘 We zijn enorm trots op jouw succesvolle weg naar vrijheid op de weg! 🛣️💨
Bastian was afgelopen vrijdag onze tweede leerling van de dag die met vlag en wimpel slaagde! 🎉👏 Lekker zo voor het weekend, toch? 😉🎉
Bij Autorijschool Succes op Weg streven we ernaar om dromen waar te maken en doelen te bereiken! 💪🏼✨

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Bastian Kelders:
“Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Rijschool Succes Op Weg en hun fantastische instructeur, Rogier! Vanaf de eerste les voelde ik me op mijn gemak en zelfverzekerd achter het stuur. Rogier’s geduld en deskundigheid maken elke les niet alleen leerzaam, maar ook echt leuk. Dankzij hun professionele aanpak ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Als je op zoek bent naar de beste rijschool🚘 in Heerhugowaard, zoek dan niet verder!

 
Link naar review op Google

Link naar review op Trustoo

× Stel een vraag