Tips om het CBR theorie-examen te halen

Om je rijbewijs te halen, moet je eerst slagen voor het theorie-examen

Theoretische kennis van verkeer

Leren autorijden is leuk. Lekker de weg op! Om je rijbewijs te halen, dien je echter ook het CBR theorie-examen te halen. Het is ook zeer aan te raden om eerst de theorie te halen en dan pas met de praktijklessen te beginnen, je zult met meer vertrouwen rijden, omdat je de regels namelijk al kent.

Niet iedereen vindt dit even gemakkelijk. Sommigen hebben er zelfs erg veel moeite mee en lopen daardoor vertraging op voor het praktijkexamen. Dat is zonde en dat hoeft niet, want er zijn tegenwoordig genoeg middelen die je kunnen helpen bij het eigen maken van de verkeerstheorie.

Tips om het CBR theorie-examen te halen

De PlanGo Online Theorieopleiding is zeker aan te raden. Onbeperkt oefenen, zoveel en zo vaak als je wilt! Je kunt PlanGo Online Theorieopleiding kopen in de PlanGo Leerlingen-app voor slechts € 49,-

Daarbij zal iedereen die zijn theorie-examen heeft gehaald, beamen dat het vooral een kwestie van doen is. Hoe meer je de stof bekijkt, hoe logischer en begrijpelijker de verkeersregels worden.

 

PlanGo Leerlingen-app, extra inzicht

Onze rijschool werkt met PlanGo, een digitale omgeving waar leerlingen en ouders op kunnen inloggen. Dit is dé app voor de lesplanning, vorderingenkaart, praktijklesvoorbereiding, facturatie en nog veel meer!

Je kunt de app voor op je mobiel of tablet downloaden in de Play Store of in de App Store. Ook kun je inloggen via ons portaal als je liever via je laptop wil inloggen. Je krijgt bij je inschrijving automatisch een gebruikersnaam en wachtwoord toegezonden om in te loggen op PlanGo.

Succes op Weg werkt met PlanGo Leerlingen-app

PlanGo Online Theorieopleiding, aanrader!

De PlanGo Online Theorieopleiding van PlanGo is ongeëvenaard! De cursus is een uitbreiding op de PlanGo-app en kost € 49,- om te activeren. Voor dit bedrag ontvang je onbeperkte toegang tot 200 hoofdstukken lesstof, 100 introductievideo’s, 334 deeltoetsen en vele officiële CBR-oefenexamens. 

 

PlanGo Theoriecursus

Online Theorie opleiding

Wij bieden de mogelijkheid om online je theorie te leren, zodat je dit kan doen op elk moment van de dag zoals in de trein, op de bank of het toilet. Zo haal jij het maximale uit jezelf.

PlanGo Theoriecursus

Hoe werkt het?

Je download de PlanGo Leerling app op je mobiel of tablet in de Play Store of in de App Store. Of je logt in via onze website.

De cursus is verdeeld over een aantal hoofdstukken. Bekijk op je eigen tempo. Test je kennis door het maken van oefenvragen.

PlanGo Theoriecursus

Wat kun je verwachten?

Je zult onbeperkt toegang hebben tot het leerstof en oefen-examens. Het is altijd up-to-date.

Alle CBR onderdelen met examengerichte vragen die je nodig hebt om in 1-keer te kunnen slagen!

PlanGo Theoriecursus

Theoriecursus bestellen?

Bestellen van PlanGo Online Theoriecursus kan via de PlanGo Leerlingen-App.

De theoriecursus kost €49,-

Toegang tot de cursus is onbeperkt, dus zoveel en zo vaak oefenen als jij wilt!

× Stel een vraag