🥳🥇Joris Kortenaar heeft het geflikt🎯: in één keer geslaagd voor zijn praktijkexamen in onze Volkswagen T-Cross R-Line automaat lesauto! 🎉🚗
Bij Autorijschool Succes op Weg hebben we er altijd in geloofd, en je hebt het waargemaakt! Afgelopen zondag hebben we nog even vier uur flink geknald om alles op scherp te zetten, en vandaag heb je laten zien dat hard werken loont.
Top gedaan Joris, geniet van je rijbewijs en de vrijheid die het brengt! 🎊🙌 Go Joris! 🚘✨

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Joris Kortenaar:
“Ik ben heel blij dat ik voor rijschool Succes op weg heb gekozen. Ik heb met heel veel plezier bij Rogier gelest. Door mijn dyslexie bleek ik ook met auto rijden last te hebben met automatiseren. Het was daarom heel fijn dat ik hier de mogelijkheid had om naar een automaat over te stappen. Rogier is een hele rustige, begripvolle instructeur die ervoor gezorgd heeft dat ik in 1 keer geslaagd ben. Ik ben hem ook zeer dankbaar dat hij de laatste week extra tijd in mij heeft willen stoppen, waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs nu heb, maar zal de wekelijkse gezelligheid met Rogier best gaan missen.

 

Link naar review op Google

Link naar review op Trustoo

× Stel een vraag