Vandaag mogen we weer een succesvolle leerling feliciteren! Isa Den Daas is in één keer geslaagd voor haar praktijkexamen bij Succes op Weg. 🎉
Isa’s examenrit was ronduit perfect. De examinatrice had geen enkel punt van kritiek en complimenteerde haar met haar uitstekende rijvaardigheden. Wat een topprestatie, Isa! 🚙💨
Bij Succes op Weg zijn we ontzettend trots op jouw resultaat en wensen we je heel veel veilige kilometers toe. Dankjewel voor het vertrouwen in onze rijschool!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Isa Den Daas:
“Afgelopen week heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald bij Succes op Weg. Mijn ervaring met de rijschool was erg fijn. Ik voelde mij vanaf het eerste moment in de auto veilig en ik heb hierdoor op een goede en snelle manier mijn rijbewijs kunnen halen. Rogier beleid je goed tijdens de rijlessen en zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd gaat voelen in de auto. Ik raad Succes op Weg dan ook zeker aan!

 

Link naar review op Trustoo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Review van Rutger Den Daas (Vader van Isa):
“Rogier heeft ontzettend veel kennis en kunde. Op een zeer plezierige en professionele manier hebben we met elkaar het opleidingstraject besproken en de verschillende mogelijkheden die hij daarin kan aanbieden. Het in hem gestelde vertrouwen heeft hij volledig waar gemaakt en in een zeer korte, maar intensieve periode heeft mijn dochter in 1 keer haar rijbewijs behaald. Zeker aan te raden deze rijschool!!

 

Link naar review op Trustoo

× Stel een vraag