Rijlespakket
Het perfecte rijlespakket

Succes op Weg heeft één duidelijk doel: jou helpen veilig, deskundig, snel en voordelig jouw rijbewijs te helpen halen. Wij bieden een rijlespakket dat precies aansluit op je wensen. We beginnen met een introductieless, waarin we bekijken hoeveel lessen je nodig hebt. Daaruit volgt ons advies voor een lespakket en aanvraag voor je praktijkexamen.

Halverwege je cursus kiezen we een moment voor een tussentijdse toets. Tijdens deze toets doe je alvast examen in de bijzondere verrichtingen, zodat je deze niet meer hoeft uit te voeren tijdens het praktijkexamen. Bovendien heb je door het doen van de Tussentijdse-toets alvast een examen meegemaakt en weet je des te beter wat je op het praktijkexamen kunt verwachten. 

Heb je last van plankenkoorts? Geen paniek! Vraag dan gewoon een faalangstexamen aan, dat wordt afgenomen door een speciaal getrainde examinator, welke extra zijn best doet om jou op je gemak te stellen.

Stel je hebt een rijbewijs, maar lange tijd niet gereden. Volg dan bij ons een opfriscursus, zodat je daarna weer veilig achter het stuur kunt kruipen.

Misschien heb je wel een nieuwe baan waardoor je op korte termijn een rijbewijs nodig hebt. Volg dan een snelcursus autorijden plus praktijkexamen.

Hier vind je onze lespakketten. Met Succes op Weg kies je voor de leukste weg naar je rijbewijs!

Vraag hier je proefles aan!

Voer je gegevens in en we nemen contact met je op.

12 + 8 =

Autorijschool Succes op Weg

06 10 340 350
info@succesopweg.nl
KvK: 51761351
BTW-ID: NL002087806B77
Bank: NL65 BUNQ 2038 4346 89