Rijlespakket

Het juiste rijlespakket voor jou

Welk rijlespakket past bij mij?

Succes op Weg heeft één duidelijk doel: jou helpen veilig, deskundig, plezierig en voordelig jouw rijbewijs te helpen halen. Wij bieden een rijlespakket dat precies aansluit op je wensen. We beginnen met een introductieles, waarin we bekijken hoeveel lessen je nodig hebt. Daaruit volgt ons advies voor een lespakket en aanvraag voor je praktijkexamen.

Halverwege je cursus kiezen we een moment voor een tussentijdse-toets. Tijdens deze toets doe je alvast examen in de bijzondere verrichtingen, zodat je deze niet meer hoeft uit te voeren tijdens het praktijkexamen. Bovendien heb je door het doen van de tussentijdse-toets alvast een examen meegemaakt en weet je des te beter wat je op het praktijkexamen kunt verwachten.

Heb je last van plankenkoorts? Geen paniek! Vraag dan gewoon een faalangstexamen aan, dat examen wordt afgenomen door een speciaal getrainde examinator, welke extra zijn best doet om jou op je gemak te stellen.

Transparante en Eerlijke Prijzen

Opfriscursus na lange tijd niet rijden

Stel je hebt een rijbewijs, maar lange tijd niet gereden. Volg dan bij ons een opfriscursus, zodat je daarna weer met een veilig gevoel achter het stuur kunt kruipen.

Wellicht binnenkort een medische rijtest bij het CBR? Ook hiervoor bent je bij ons aan het juiste adres. Heb je geen beschikking over een eigen auto? Geen probleem, gebruik van de lesauto voor een medische rijtest bij het CBR behoort ook tot de mogelijkheden.

Hier vind je onze lespakketten. Met Succes op Weg kies je voor de leukste weg naar je rijbewijs!

De lespakketten maatwerk bij Rijschool Succes op Weg
× Stel een vraag