Herexamen

We proberen het gewoon nog een keer…

Op naar succes: Jouw herexamen bij Autorijschool Succes op Weg

Een herexamen kan voor sommigen als een teleurstelling voelen, maar bij Autorijschool Succes op Weg zien we het als een nieuwe kans om je doel te bereiken: het behalen van je rijbewijs. We begrijpen dat het niet altijd vanzelfsprekend is om in één keer te slagen, maar maak je geen zorgen, wij zijn er om je te ondersteunen op jouw weg naar succes!

Persoonlijke feedback en begeleiding

Bij Autorijschool Succes op Weg geloven we in persoonlijke aandacht en begeleiding. Onze ervaren instructeurs zullen uitgebreid met jou de vorige examenervaring evalueren. We identificeren samen de aandachtspunten en werken aan het verbeteren van je rijvaardigheden. Met gerichte training en op maat gemaakte oefeningen zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent op je herexamen.

Vertrouwen en zelfverzekerdheid

Een herexamen kan zenuwslopend zijn, maar maak je geen zorgen, we staan aan je zijde! We werken samen aan het vergroten van je vertrouwen en zelfverzekerdheid. We herhalen de situaties waar je moeite mee had en zorgen ervoor dat je volledig voorbereid bent om het beste van jezelf te laten zien tijdens het herexamen.

Een nieuwe stap naar jouw rijbewijs

We begrijpen dat het behalen van je rijbewijs een belangrijk doel is en we zijn vastbesloten om je te helpen slagen. Samen zetten we de volgende stap naar jouw rijbewijs en werken we aan een positieve en succesvolle ervaring tijdens het herexamen.

Dus, maak je geen zorgen als je een herexamen moet afleggen. Bij Autorijschool Succes op Weg geven we je alle steun die je nodig hebt om je doel te bereiken. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een succesvol herexamen en jouw weg naar het rijbewijs voort te zetten!

Film Bekijk hier alle examenvideo’s.
Voor wie geschikt? Examenkandidaten welke niet in één keer geslaagd zijn doen een herexamen.
Leeftijd

Vanaf 17 jaar

Slaag je vóór je 18e?
Dan mag je tot je 18e rijden als er een coach naast je zit. Bijvoorbeeld je vader of je moeder. Hiervoor heb je een begeleiderspas nodig. Deze kun je aanvragen bij 2toDrive. De begeleiderspas kost geld.

Welke taal is mogelijk?
  • Nederlands.

Andere taal
Wil je een herexamen doen in een andere taal dan het Nederlands? Je moet dan zelf voor een tolk zorgen.

Wat wordt getoetst?

De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. En of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. De examinator let onder andere op:

  • je beheersing van de auto
  • kijkgedrag
  • of je goed voorrang verleent
  • inhalen
  • in- en uitvoegen
  • rijden op kruispunten en rotondes
  • verrichtingen
Duur 55 minuten
Kosten Zie tarieven
Waar? Alkmaar (eventuele andere examencentra in overleg)
Hoe aanvragen? Alleen aan te vragen door je rijschool.
× Stel een vraag